RateBeer for Android

RateBeer for Android on ilmainen Ratebeer-sovellus Android-puhelimiin. Sovelluksen ominaisuuksiin kuuluu muun muassa mahdollisuus offline-reittauksiin ja oluen tietojen esittäminen viivakoodia skannaamalla. Samoin ainakin premium-jäsenet voivat lukea ja kirjoittaa Ratebeerin sähköpostia eli “beermailia” offlinessa.

Itselläni ei älypuhelinta ole, mutta onko joku kokeillut tätä sovellusta? 31.12.2011 on tullut viimeisin versio ja se on ladattavissa Android Marketista.

Suosituimmat hakutermit:

One thought on “RateBeer for Android

  1. Uusin versio toimii jo loistavasti. Ensimmäisissä versioissa pienellä näppäinhäröllä sai arvostelun menemään devnulliin, mutta uusimmissa versioissa homma toimii erittäin hyvin. Yhteys rb:hen tökkii välillä, mutta homma toimmii silti ok eikä arvostelua hukkaa oikein millään.

    Varsinkin offlinessä client on erinomainen. Ei tarvitse kuin täyttää normaali “arvostelulomake”, ja siten kun on netissä backlogin syöttö on tyyliin “find beer” ja submit. Parissa minuutissa saa vaikka sata syötettyä sisään jos nimet on laittanut hyvin kohdalleen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *