Ruotsi Brewdogin suurin vientimaa sekä Systembolagetin uutuuksia

Brewdog mix packBeersweden haastattelee uusimmassa bloggauksessaan Brewdogin James Wattia (joka sattuu olemaan Beerwedenin Darrenin pomo). Haastattelussa Watt kertoo, että Ruotsi oli aikoinaan Brewdogin ensimmäinen vientimaa ja jo kolmatta vuotta myös suurin. Brewdog ei vie minnekään muualle niin paljoa olutta kuin Ruotsiin ja Systembolagetin ostama osuus yrityksen tuotannosta lieneekin merkittävä. Tämä näkyy sitten muun muassa ruotsalaisille myytävinä erikoiserinä. Systembolagetin valikoimiin tulee alkuvuodesta Brewdogin neljän oluen (5am Saint, Chaos Theory, Alice Porter ja Dogma) “nelipäkki”, Abstrakt-sarjan AB:08 ja uutuus nimeltä Hops Kill.

Systembolaget on myös julkistanut alkuvuoden uutuuksia. 1. helmikuuta Ruotsin viinamonopolin hyllyiltä löytyy muun muassa juuri nyt Suomessa ravintolamyynnissä olevat Stone Vertical Epic 11.11.11 ja Double Bastard sekä Brewdogin Paradox Jura. Kolmen suurimman kaupungin erikois-Systemeistä löytyy myös muun muassa vielä ilman Suomen debyyttiä olevan kulttipanimon Cigar Cityn Humidor Series IPA ja Three Floyds Mikkeller Boogoop. 1. maaliskuuta tulevat seuraavat uutuudet. Mielenkiintoisimpina näistä ovat ehkäpä North Coast Old Rasputin Bourbon Barrel Aged Stout ja Suomessa vielä näkemätön Schneiderin uutuus Schneider Weisse Tap X Mein Nelson Sauvin.

Suosituimmat hakutermit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *