Dogfish Head yhdistää oluen, siiderin ja hiphopin

Dogfish Head on flirttaillut musiikin kanssa aiemminkin: Bitches Brew oli kunnianosoitus Miles Davisin klassikkoalbumille. Nyt Dogfish Head julkaisee oluen – Positive Contact -, jolla promotaan hiphop-yhtye Deltron 3030:ia. Deltron 3030:n debyyttialbumi ilmestyi vuonna 2000 ja sen jäsenet olivat myös mukana Gorillazin ensimmäisellä levyllä.

Positive Contact on jälleen varsin innovatiivinen kokeilu DFH:ta: 9-prosenttinen, belgityylinen, makea ja hapan oluen ja siiderin yhdistelmä: Positive Contact is a 9% ABV hybrid of beer and cider brewed with wood-pressed Fuji apples, roasted farro, a handful of cayenne peppers and a late dose of fresh cilantro. Lehdistötiedotteen oluesta voit lukea Beernewsistä. Musiikkikin on ihan jees.

Nyt vain odottelemaan kotimaista vastinetta! Se olisi varmaan Beer Huntersin ja Tarkka A:n yhteistyö, joka olisi tehty yhdistämällä Muflonin Intianpässiä ja omenakiljua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *