Alkon pienpanimojuhlaoluet myyntiin maanantaina

Aiemmin Humalablogissakin mainostetut Alkon juhlavuoden kunniaksi teetetyt pienpanimo-oluet tulevat myyntiin maanantaina 6.2.2012 kello 9. Oluita saa 150 Alkosta eli noin puolesta kaikista myyntipaikoista.

Alko on tehnyt pienpanimo-oluille oman sivunsa, josta voi tarkistella oluiden saatavuuksia eri Alkoissa. Kirjoitushetkellä tilanne näyttää siltä, että nyt oluet eivät olisi vielä saavuttaneet kaikkia kampanjassa mukana olevia Alkoja, joten jos oma liike listalta puuttuu, kannattaa tarkkailla tilannetta uudelleen myöhemmin.

Maanantaina Alkoissa tulee myyntiin myös Etiketti-niminen olutlasisarja. Laseissa hämmentää lähinnä vetoisuus: lager-lasi 0,8 litraa? Voisiko tuo olla pakkauksen kahden lasin yhteistilavuus?

Suosituimmat hakutermit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *