Tästä blogista/Contact

Humalablogi on blogistin henkilökohtainen olutaiheinen blogi. Sen sisältämät mielipiteet ovat riippumattomia panimoista tai muista alan toimijoista. Työni tai muut mahdolliset kytkökset eivät vaikuta blogauksiin. Joskus aiheena olevat panimot ovat saattaneet tarjota ilmaisen maistiaisoluen tai tarjonneet esittelykierroksen panimolla, mutta nämä seikat eivät vaikuta arvioihini panimoista tai heidän oluistaan. Olutblogistilla on luonnollisesti tuttavia ja ystäviä alalla.

Humalablogisti voi tehdä erillistä korvausta vastaan olutaiheisia kirjoitus- tai konsultointitöitä. Niitä ei kuitenkaan julkaista tässä blogissa. Jos poikkeuksellisesti näin tapahtuisi, kytkös ilmoitettaisiin. Tässä blogissa voidaan kuitenkin julkaista alan toimijoiden lähettämää materiaalia kuten lehdistötiedotteita, blogitekstissä kuitenkin erotetaan oma ja muiden tuottama teksti. Mikäli joku panimo lähettää minulle tuotenäytteitä, se on mainittu blogikirjoituksen yhteydessä.

Yhteydenotot osoitteella: humalablogi@gmail.com

3 thoughts on “Tästä blogista/Contact

  1. Voisiko blogisti kertoa että miten sulla riittää aikaa, rahaa ja terveys tähän harrastukseen, tarkoitan siinä mielessä kun olet alkoholin suurkuluttaja ja tikkeri ratebeerin pisteytyksien perusteella? Miten sulla riittää mielenkiinto maistella kaikki mahdolliset uutuudet aina lagerista lähtien, olet valmis maksamaan baarissa noin 7 euroa perus laagerista että saat ratebeeriin tikin?

    • Ihmiset tekevät ihmeellisiä asioita. Tämä on yksi niistä. Aika, raha ja terveys ovat toistaiseksi olleet hyvällä tasolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *